BO HOS OSS

Finn lugnet hos oss i skogsgläntan – i Simlångsdalen utanför Halmstad. Låt suset i träden och porlandet från bäckarna vagga dig till sömns, vakna med fågelkvitter och leende på läpparna. Här är det lätt att glömma vardagsstressen.

Vi har tre rum, med plats för sammanlagt 7 personer. 

OBS: Gården är rök- och parfymfri. Vi ber våra gäster att välja parfymfritt inför och under sin vistelse på gården. Tyvärr kan vi inte ta emot gäster med djur pga våra egna djur. Tack för visad hänsyn!

Rum 1

RUM 1

Rum 1 har egen ingång, balkong med sittplatser och eget badrum. Utsikten är över den närliggande skogen med sina vandringsleder och grönsakslandet. Dubbelsäng (180 cm alternativt två enkelsängar) och plats för en extrasäng/spjälsäng. Vi serverar gärna er frukost på den soliga balkongen. Till fikat under dagen finns kaffe och té på rummet.

800 kr för en person + 250 kr för en extra person (15/6 – 15/8)

700 kr för en person + 250 kr för en extra person (övrig tid)

RUM 2

Rum 2 har en dubbelsäng (160 cm) alternativt två 80 cm enkelsängar och utsikt över trädgården och hagarna runtomkring. Delat badrum och WC med rum 3.

700 kr för en person + 250 kr för en extra person (15/6 – 15/8)

600 kr för en person + 250 kr för en extra person (övrig tid)

Rum 2 och 3 har tillgång till gemensam kaffe- och téstation: vattenkokare, kylskåp samt talrikar och bestick finns. Här är det mysigt att sitta en stund på kvällen med ett glas vin eller kanske medhavd mat.

Rum 3 B&B

RUM 3

Rum 3 har en mysig våningssäng med två 90cm sängar – perfekt för såväl vuxna som barn. Det stora fönstret öppnar mot den gröna skogen. Delat badrum samt WC med rum 2.

600 kr för en person + 250 kr för en extra person (15/6 – 15/8)

550 kr för en person + 250 kr för en extra person (övrig tid)

Rum 2 och 3 har tillgång till gemensam kaffe- och téstation: vattenkokare, kylskåp samt talrikar och bestick finns. Här är det mysigt att sitta en stund på kvällen med ett glas vin eller kanske medhavd mat.

Spjälsäng kan hyras för 100 kr per natt.

Frukost

Tider: Beställs dagen innan. Serveras vid en överenskommen tid mellan 7.00 – 9.00. Det går bra att äta i vårt uterum, på rum 1:s soliga balkong eller i den lummiga trädgården.

GÅRDENS FRUKOST 75kr*
Hembakt glutenfritt bröd med pålägg och säsongens grönsaker, kokt gårdsägg, eko-yoghurt med bär, kaffe / té.
*Mjölkfritt / övriga önskemål, plus 15kr