TRÄNA

Yoga och Löpning är fantastiska sätt att uppmuntra din kropp till en mer naturlig hållning och styrka.

Vi moderna människor behöver träning, framför allt träning som blir av och som stärker oss i vår vardag. På PaulssonPaleo blir vi givetvis starka av arbetet på gården (som du gärna får testa!), men det behövs lite till för att vi ska förbli smidiga och skadefria.

Hör av dig med frågor till vår egen yogi Catharina på 076-3233132 / catharina@paulssonpaleo.com eller vår trail runner Simon på  076-3197675  / simon@paulssonpaleo.com 

Yoga

Yogan hjälper oss att bli fysiskt och mentalt starka och är ett utmärkt verktyg för stresshantering. Yogan är fantastisk träning och en upplevelse i sig. Den ger bättre kroppskontroll, återhämtning och kompletterar annan träning. Yoga är för alla, vig och stel, gammal och ung, man och kvinna.

Catharina är yogalärare inom Hathayoga med lärarutbildning från Yogayama i Stockholm (RYT200) och pågående vidareutbildning från Shala Hala i Båstad (RYT300). Hon håller regelbundna yogapass i Simlångsdalen. 

Yogan hålls i vår ljusa studio på Breared Kannesten 650, 313 97 Simlångsdalen, bara 20 minuter från Halmstad. Det är inte ovanligt att man njuter av fågelkvitter, hönskackel och fårbräk under savasana. Från januari 2021 sänds passen även live via Zoom.

Pga Corona begränsar vi deltagandet i yogasalen till 9 personer per pass – så att det finns gott om plats runt mattorna. Deltagare uppmanas att ta med egen yogamatta och filt samt till god handhygien. Om du känner dig dålig ber vi dig stanna hemma. Yogapassen finns tillgängliga via Zoom för de som stannar hemma.

Vid frågor, kontakta catharina@paulssonpaleo.com eller 076-323 31 32

Dynamisk yoga
DYNAMISK YOGA

Nästa terminstart: 18:e oktober 2021

Under 75 minuter guidar Catharina dig genom flödande rörelser och andningsövningar. Vi övar upp styrka, balans, uthållighet och smidighet. Passar dig som har lite mer erfarenhet.

Tid: Måndagar, kl. 18.00-19.15 

Var med i studion eller via Zoom.

Uppehåll v44

Priser: I studion: 995kr för 8 ggr. Drop-in 175kr.
Zoom: 995kr för 8 veckor samtliga pass mjuk och dynamisk yoga. Drop-in 150kr.

Vi finns också på Actiway.

Mjuk yoga
MJUK YOGA

Nästa terminstart: 21:a oktober 2021

75 minuter för de som önskar ett lite lugnare pass. Enkla, skonsamma övningar och lugnt tempo. Vi kombinerar de fysiska övningarna med andningsövningar, meditation och avslappning. Passar även nybörjare.

Tid: Torsdagar, kl. 10.30-11.45 och 19.00-20.15.

Var med i studion eller via Zoom.

Uppehåll v44

Priser: I studion: 995kr för 8 ggr. Drop-in 175kr.
Zoom: 995kr för 8 veckor samtliga pass mjuk och dynamisk yoga. Drop-in 150kr.

Vi finns också på Actiway.

POP-UP KLASSER

Under hela året erbjuder vi ett antal extra yogaklasser. T ex:

15:e oktober kl 17.15-18.15 Afterwork-yoga
Ett flödande pass som gör dig redo för helgen.

Pris: 175kr

7:e november kl 10.30-12.00 Restorative yoga 
Ett pass med fokus på andningen och avslappningen. Helt och hållet inriktat på din återhämtning och självläkning.

Pris: 220kr (200kr om du går kurs hos oss)

Anmälan: sms till 076-3233132 och swishbetalning till samma nummer.

Yoga Zoom
ZOOM YOGA

Yoga hemifrån – start  vecka 34

Dynamisk yoga måndagar kl 18.00-19.15

Mjuk yoga torsdagar kl 10.30-11.45 samt 19.00-20.15

Priser: Terminskort för 8 måndagar och 8 torsdagar 995kr / drop-in 150kr.

Maila catharina@paulssonpaleo.com senast 2 timmar innan för att vara med!

Vi finns också på Actiway.

Trail Running

Kanske det bästa sättet att uppleva våra vackra omgivningar är till fots! Simlångsdalen har en fantastisk rikedom av skogsstigar som slingrar sig runt vackra sjöar och genom spännande naturreservat, inte minst reservatet vid Danska Fall. Oavsett ålder och erfarenhet finns det möjlighet till teknisk utmaning eller avkopplande jogging genom de spektakulära skogarna i Simlångsdalen.

Simon har sprungit sedan tonåren då han tävlade inom friidrott. Numera är löpningen mer meditativ än tävlingsinriktad även om han fortfarande gillar att utmana sig själv genom längre och ultradistans events. Han är även intreserad av löpningens biomekanik och hur bra teknik kan göra löpningen mer effektiv och minska skaderisken.

Email simon@paulssonpaleo.com ring +46 (0)76-319 7576  för att boka en guidad trail run.  Simon talar engelska, men har god förståelse av Swedish.

Guidad Trail Run

Häng med Simon på en trail run och upplev Simlångsdalens vackraste vyer. Ni diskuterar dina förutsättningar i förväg och skräddarsyr löpturen till dig: distans/tid eller mer tekniskt utmanande med massor av höjdskillnader – du bestämmer. Vilket du än satsar på så blir du inte besviken!

Pris: Kontakta oss för att diskutera.

Maila: simon@paulssonpaleo.com för att boka

Trail Run i Grupp

Dra med dina kompisar och njut av naturen tillsammans. Simon kan guida grupper om 2 till 10 löpare på en trail run som paassar just er grupp.

Dessa löpturer är vanligtvis vid ett lugnt och socialt tempo med gott om stopp för att njuta av den vackra omgivningen.

Price:  750kr / timme

Maila simon@paulssonpaleo.com för att boka

.

Run & Relax

Varför inte förlänga din naturupplevelse genom att bo över hos oss! Vårt lugna Bed & Breakfast har plats för 6-7 personer. Läs mer om vårt boende och fantastiska frukostar .

Pris: Kontakta oss för paketpris.

Maila: simon@paulssonpaleo.com för att boka. 

Simon Runs!

Simon loggar alla sina löpturer på Strava, så du kan se alla hans rundor i och runt Simlångsdalen. 

Klicka på länken nedan/brevid.