TRÄNA

Yoga och Löpning är fantastiska sätt att uppmuntra din kropp till en mer naturlig hållning och styrka.

Vi moderna människor behöver träning, framför allt träning som blir av och som stärker oss i vår vardag. På PaulssonPaleo blir vi givetvis starka av arbetet på gården (som du gärna får testa!), men det behövs lite till för att vi ska förbli smidiga och skadefria.

Hör av dig med frågor till vår egen yogi Catharina på 076-3233132 / catharina@paulssonpaleo.com eller vår trail runner Simon på  076-3197675  / simon@paulssonpaleo.com 

Yoga

Yogan hjälper oss att bli fysiskt och mentalt starka och är ett utmärkt verktyg för stresshantering. Yogan är fantastisk träning och en upplevelse i sig. Den ger bättre kroppskontroll, återhämtning och kompletterar annan träning. Yoga är för alla, vig och stel, gammal och ung, man och kvinna.

Catharina är yogalärare sedan 8 år inom Hathayoga – med lärarutbildning från Yogayama i Stockholm (RYT200) och vidareutbildning från Shala Hala i Båstad (RYT300). Hon har gått en 50 timmars grundutbildning inom Yinyoga Todd Grube samt 100 timmars Hormonyinyoga-kvalifikation hos Victoria Åkerström. Catharina håller flera yogapass i veckan i den lilla studion i Simlångsdalen. 

Yogan hålls i vår ljusa studio på Breared Kannesten 650, 313 97 Simlångsdalen, bara 20 minuter från Halmstad. Det är inte ovanligt att man njuter av fågelkvitter, hönskackel och fårbräk under savasana. 

Vi tar emot 9 deltagare per pass – så att det finns gott om plats runt mattorna. Deltagare uppmanas att ta med egen yogamatta och filt samt till god handhygien. Om du känner dig dålig ber vi dig stanna hemma. Yogapassen finns tillgängliga via Zoom vid behov.

Vid frågor och för bokning kontakta catharina@paulssonpaleo.com eller 076-323 31 32.

Outdoor yoga in Simlångsdalen
SOMMARYOGA start 4 juni!

Vi längtar redan nu till sommaren och sommaryogan.

I år håller vi yogan på gården och det blir en salig blandning av hatha, yin, styrka och smidighet. En del pass utomhus när vädret tillåter och en del pass inomhus för att fly från regn eller knott.

Ta med egen matta och filt samt kläder efter väder.

Tid: Tisdagar kl 17.30-18.45 (ej 18 juni)

Priser: 1.100kr för alla 9 tisdagar / 5-kort 900kr (giltigt 6 månader) / drop-in 220kr

Restorative yoga
YIN OCH RESTORATIVE YOGA
Vissa helger erbjuder vi extra pass i yinyoga och restorative yoga.
På restorative passen gör vi andningsövningar, mjuka positioner stöttade av block, bolster, filtar och band för att kroppen ska våga släppa taget samt yoga nidra.
Yinyoga-passen anpassas efter den aktuella månfasen och tillhörande meridianer i kroppen. Vi avslutar med underbar yoga nidra.
 
Tider uppdateras löpande: 
 
19 maj Valpyoga kl 15-16
 
26 maj Njutbildning: Hitta din Inre Kompass Catharina i samarbete med Elaine Zarzana Life Coach. Kl 10-12 – 350kr.
 
Om inget annat anges: 220kr eller ett klipp på 5-kortet)
Måndagsmix
MÅNDAGSMIX

Ett 75 minuters-pass där Catharina mixar yogaövningar för styrka och smidighet. Vi skapar både värme i kroppen och lugn. En härlig blanding av hathayoga och yinyoga.
Passar även nybörjare.

Tid: Måndagar, kl. 18.00-19.15 – v12-20 (uppehåll för påsklov v14)

Priser: 1.100kr för kurs 8 ggr. 5-kort 900kr (giltigt 6 månader). Drop-in 220kr.
Se även Epassi och Wellnet.

Yinyoga
YINYOGA

Catharina bjuder på yinyoga med inslag av Qigong och meditation.

Yinyogans passiva positioner ger en lätt, mjuk stretch, utförs i stillhet och med medveten närvaro. Passar även nybörjare.

Tid: Torsdagar, kl. 18-19.15 – v12-21 (uppehåll för påsklov v12 och Kristi himmelsfärd).

Priser: 1.100kr för kurs 8 ggr. 5-kort 900kr (giltigt 6 månader). Drop-in 220kr. 
Se även Epassi och Wellnet.

Mjuk yoga
MJUK YOGA

75 minuter för de som önskar ett lite lugnare pass. Enkla, skonsamma övningar och lugnt tempo. Vi kombinerar de fysiska övningarna med andningsövningar, meditation och avslappning. Passar även nybörjare.

Tid: Torsdagar, kl. 10.30-11.45- v12-21 (uppehåll för påsklov v14 och Kristi himmelsfärd)

Priser: 1.100kr för kurs 8 ggr. 5-kort 900kr (giltigt 6 månader). Drop-in 220kr. 
Se även Epassi och Wellnet.

Lugnet i naturen
KVINNOBALANS-GRUPP

Nu startar vi en grupp för kvinnor som vill leva sitt bästa liv. Vi träffas lördagar kl 9 till ca 10.30 för hormon-yinyoga med olika teman (t ex lymfa, sköldkörtel, återhämtning, stress och mycket mer). Det blir sex olika härliga pass med möjlighet till öppen dialog och diskussion efter varje pass. Gruppen passar även dig utan menscykel som vill ta hand om dina hormoner.

Gruppen startar när vi fått in sex anmälningar. 

Tid: Lördagar, kl. 9-10.30.

Pris: 1.100kr för 6 tillfällen.

Trail Running

Kanske det bästa sättet att uppleva våra vackra omgivningar är till fots! Simlångsdalen har en fantastisk rikedom av skogsstigar som slingrar sig runt vackra sjöar och genom spännande naturreservat, inte minst reservatet vid Danska Fall. Oavsett ålder och erfarenhet finns det möjlighet till teknisk utmaning eller avkopplande jogging genom de spektakulära skogarna i Simlångsdalen.

Simon har sprungit sedan tonåren då han tävlade inom friidrott. Numera är löpningen mer meditativ än tävlingsinriktad även om han fortfarande gillar att utmana sig själv genom längre och ultradistans events. Han är även intreserad av löpningens biomekanik och hur bra teknik kan göra löpningen mer effektiv och minska skaderisken.

Email simon@paulssonpaleo.com eller ring +46 (0)76-319 7576  för att boka en guidad trail run.  Simon talar engelska, men har god förståelse av svenska.

Guidad Trail Run

Häng med Simon på en trail run och upplev Simlångsdalens vackraste vyer. Ni diskuterar dina förutsättningar i förväg och skräddarsyr löpturen till dig: distans/tid eller mer tekniskt utmanande med massor av höjdskillnader – du bestämmer. Vilket du än satsar på så blir du inte besviken!

Pris: Kontakta oss för att diskutera.

Maila: simon@paulssonpaleo.com för att boka

Trail Run i Grupp

Dra med dina kompisar och njut av naturen tillsammans. Simon kan guida grupper om 2 till 10 löpare på en trail run som paassar just er grupp.

Dessa löpturer är vanligtvis vid ett lugnt och socialt tempo med gott om stopp för att njuta av den vackra omgivningen.

Price:  750kr / timme

Maila simon@paulssonpaleo.com för att boka

.

Run & Relax

Varför inte förlänga din naturupplevelse genom att bo över hos oss! Vårt lugna Bed & Breakfast har plats för 6-7 personer. Läs mer om vårt boende och fantastiska frukostar .

Pris: Kontakta oss för paketpris.

Maila: simon@paulssonpaleo.com för att boka. 

Simon Runs!

Simon loggar alla sina löpturer på Strava, så du kan se alla hans rundor i och runt Simlångsdalen. 

Klicka på länken nedan/brevid.