VÅR HISTORIA

Vi som jobbar med PaulssonPaleo heter Cecilia, Catharina och Simon. Vi bor och arbetar i natursköna Simlångsdalen, där vi erbjuder kurser inom paleolitisk kost, barfotalöpning och yoga. Vårt stora intresse är hur naturlig mat och motion kan få oss och våra gäster att må riktigt bra.

Vår resa mot bättre hälsa började med en kokbok om lågkolhydratskost. Visserligen lät ”tvärtomkosten” utan pasta, bröd och socker lite knasig, men efter några trevande experiment i köket var vi fast. Vi mådde ju så mycket bättre! Tvärtomkosten ledde raskt till tvärtomträning, där löpturerna fick samsas med styrketräning och sprint i parken.

På den tiden var vi alla tre London-bor mitt uppe i karriären. Långa stressiga dagar var normen, men vi lyckades hålla oss relativt friska tack vare våra nya kost-och träningsupplägg. Dock började det gnissla i våra samveten… Med eget hälsofacit i hand ville vi börja sprida kunskapen vidare.

Vi bestämde oss för att packa ihop våra bohag och flytta till Sverige. Vi lever nu i storfamilj på Kannesten, en liten gård i skogen utanför Halmstad. Här odlar vi för husbehov, tar hand om våra djur och – sist men inte minst – hjälper våra gäster upptäcka fördelarna med naturlig kost och träning.

På vårt Instagramkonto paulssonpaleo hittar du bilder från vårt liv på gården. På Facebook håller vi dig uppdaterad om kurser och event.

Vill du hälsa på oss och uppleva något nytt? Läs mer om våra upplevelsepaket, våra matlagningskurser och B&B eller hör av dig till cecilia@paulssonpaleo.com / 076-320 8474.